joi, 3 aprilie 2014

Produse terminate

Buna fetelor!

      Postarea de azi va fi din nou cu produse pe care le-am terminat in ultimul timp. Acest gen de postari sunt preferatele mele si de aceea continui sa le fac si eu cu mare drag.


In primul rand, am mai terminat o pudra de la Rimmel Stay Matte si am sa o mai recumpar pentru ca este una din preferatele mele.
Urmatorul produs este un rimel 2 in 1 ,,Sumptuous Bold Volum'' si primerul ,, Lash Primer Plus'' de la Estee Lauder pe care l-am primit cadou la cumpararea unui fond de ten de la aceeasi firma din Sephora. Este un mascara bun si rezista toata ziua dar, sincer nu l-as cumpara, e prea scump, poti gasi rimeluri la fel de bune la un pret mai accesibil. Primerul este si el bun, ajuta la lungimea genelor dar si la volum, din nou, nu cred ca  am sa-l cumpar.
Rimalul de la Maybelline ,, The Colosal Volum Express" este super, am mai vorbit despre el si aici. Un produs care m-a dezamagit este fardul crema de la Avon ,, Perfect Wear velvet cream'' in nuanta twilight. Nu l-am terminat, este aproape nou, nu mi-a placut deloc, nici culoarea, nici aplicarea lui, nimic, din cauza asta am hoatarat sa-l arunc.
Alt produs pe care il arunc, desi e plin este fardul crema de la Essence ,,Stay all day long lasting eyeshadow'', nu avea rost sa-l mai tin daca nu il folosesc. Nu imi place deoarece nu se intinde bine si nici culoarea nu ma incanta deloc.


Arunc si niste oje pentru ca s-au uscat si nu le mai puteam folosi.


Urmatoarele produse sunt pentru ingrijirea fetei. Primul este din nou unul aproape plin, este de la Avon ,, Clearskin Profesional Daily Correcting Lotion''. Il arunc pentru ca este vechi si imi este frica sa-l mai aplic , nu l-am folosit pentru ca simteam ca nu face nimic fetei si l-am inlocuit cu altceva, l-am lasat acolo deoparte sperand ca-i va veni vremea sa-l folosesc, dar nu a venit...
Crema de la Vichy Essential cu trandafiri am folosit-o cu mare drag pana la ultima picatura si in viitor am sa o recumpar.
 Lotiunea tonica de la Clinique ,, Clarifying Lotion'' am primit-o cadou de la Sephora la o anumita achizitie. Am mai avut-o si nu pot sa zic ca este ceva foarte special, nu mi-a placut, are alcool, parca prea mult...nu am sa o cumpar.
 Gelului de curatare de la Yves Rocher ,, Hydra Vegetal'' tocmai ce i-am facut un review, aici . Ultimul produs din categoria asta este serul de la Estee Lauder ,, Advanced Night Repair'' care este foarte scump dar foarte bun, cred ca isi merita banii, chiar daca eu am folosit doar 7 ml, pe care le-am primit cadau, am putut sa-mi dau seama ca tine destul de mult si am observat o imbunatatire a tenului meu.


Crema pentru conturul ochilor de la Avene ,, Soothing eye contour cream'' am folosit-o cu mare placere. Este o crema pentru un ten tanar, nu cred ca ar fi de prea mare ajutor unui ten cu mai multe riduri, dar este perfecta pentru cele care isi doresc o hidratare usoara pentru fiecare zi, nu ustura ochii, intra bine in piele. Am avut ocazia sa incerc si crema tot pentru conturul ochilor de la Caudalie, imi place, este un pic mai densa decat cea de la Avene si ofera si mai multa hidratare.
Crema de fata de la Avene ,,TriAcneal'' este pentru un ten cu imperfectiuni severe. Imi place, m-a ajutat in lupta mea cu acneea si am sa o recumpar. Si mai am un scrub cu capsuni pentru fata de la Mario Badescu pe care l-am primit cadau la o revista. Nu-mi place, m-am chinuit sa-l folosesc si nu am reusit, asa ca il arunc.


Lotiunea purificatoare de la Gerovital Plant am terminat-o de ceva timp si nu i-am simtit lipsa deloc, deoarece am inlocuit-o cu apa de trandafiri. Este buna, sa nu ma intelegeti gresit, curata bine tenul dar mie imi place mai mult ceea ce folosesc acum. Poate, in viitor am sa o mai recumpar cand am sa ma plictisesc de apa de trandafiri.
Pe apa micelara de la Yves Rocher nu stiu daca am sa-o mai recumpar deoarece sunt altele mai bune pe piata care imi plac mai mult.


Tineti minte cand v-am povestit despre o lotiune care m-a ajutat la stoparea caderii parului? Daca nu, puteti citi aici . Este vorba despre tonicul de la Subrina, contine hamei si provitamina B5. Revitalizeaza pielea scalpului, reduce caderea excesiva a parului si stimuleaza cresterea acestuia. Se aplica lotiunea dupa spalare si se maseaza cu degetele pe pielea scalpului si nu se clateste.
Am mai terminat si uleiul de par de la Avon Advance Techniques cu ulei de argan. Imi place foarte mult mirosul, nu-mi ingrasa parul, ajuta la electrizare si probabil, in viitor am sa-l recumpar.


Samponul de la Londa pentru par vopsit l-am adorat si il recomand cu mare drag, mai ales pentru fetele blonde deoarece ajuta la mentinerea parului hidratat si protejeaza parul vopsit impotriva decolorarii acestuia.
Balsamul pentru par de la Head&Shoulders are un miros extraordinar si se mentine in par destul de mult timp si ajuta si la hidratare destul de bine.
Fixativul de par tot de la Londa este recumparat si recumparat de multe ori, acum este in varianta extra strong, dar cred ca am avut toate variantele pentru ca este foarte bun si imi ofera fixare fara sa fie lasa parul imbacsit.

Cred ca v-am innebunit cu produse Yves Rocher dar am o scuza...imi plac mult si pe deasupra miros foarte bine. Ca vine vorba de miros am sa va povestesc despre deodorantul cu floare de bumbac din India, care este extraordinar, trebuie sa-l incercati doar asa ma veti crede. Nu mai spun nimic despre gelurile de dus, despre care stiti deja ca sunt minunate. Crema de maini cu arnica bio o ador, imi lasa mainile foarte hidratate, intra repede in piele si miroase super, binenteles!


Si ultimul produs, in sfarsit, nu?! Este un parfum de la M. Asam care nu mi-a placut im mod deosebit dar imi placea ca rezista pe parcursul zilei, mirosul este unul mai deosebit nu cred ca este pe placul tuturor dar din punctul meu de vedere a fost ok, nu l-am adorat dar nici nu l-am urat.

Cam astea sunt produsele pe care le-am terminat, sper ca va placut postarea! Va pup!

Un comentariu: