sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Late October 2013 Faves!

           Salut fetelor!

Azi vreau sa va arat favoritele mele din luna octombrie. Ca de obicei am intarziat, nu e nici o surpriza pentru nimeni ... data viitoare promit sa fiu mai punctuala :)

Primul favorit este un  favorit de foarte mult timp  pentru mine, l-am recumparat de trei ori, are un pret accesibil ( apox. 70 lei)  avand in vedere calitatea lui si nu m-a dezamagit niciodata, oricand ma pot baza pe el! Si ca sa nu va mai tin in suspans o sa vi-l arat chiar acum :
                                            
Da, este Revlon Colourstay si o sa-i fac un review in curand, o sa va povestesc de ce imi place atat de mult, este minunat si am sa impartasesc totul cu voi asa ca fiti atente pentru noul post! 

Luna aceasta nu prea am avut timp dimineata pentru a ma machia asa ca am incercat sa gasesc solutii rapide si frumoase. 
                                                                                                                     
Imi plac tare mult creionele maro de ochi, intensifica privirea fara a fi prea dure, asa cum este creionul negru, care ar fi prea mult pentru zi, ma refer in cazul meu.
Primul pe care vi-l l-am aratat este Scandalyes de la Rimmel in nuanta 012 Bronze. Este waterproof, rezista intreaga zi si este minunat! 
Celalat preferat al meu in materie de creioane de ochi este cel de la Avon in nunta Bronze Sheen. Acesta este un pic mai inchis decat cel de la Rimmel si are in el niste particule ce sclipesc dar foarte fine si frumos. Nu rezista intreaga zi,  spre seara  culoarea nu mai este la fel cum era dimineata.


Culoarea de sus este cea de la Rimmel ,iar cea de-a doua de la Avon. Ambele imi plac, dar daca ar fi sa aleg as alege culoarea celui de la Avon si rezistenta Scandalyes.

O data cu venirea vremii mai reci a venit si problema buzelor crapate, produsul care m-a protejat in acesta privinta este Lip Butter-ul de la Nivea Vanilla & Macadamia, care miroase superb de delicios si nu ma pot satura de el :D Mai am inca o varianta a acestui unt de buze si am sa le fac un review cat de curand. 




In sfarsit au aparut si la noi fardurile crema de la Maybelline Color Tattoo 24 Hr. Mi-am dorit sa le incerc inca de cand au aparut in State. La noi culorile nu sunt atat de variate si asta e trist dar mai bine asa decat de loc, nu? Eu am culoarea 35 On and on Bronze. Imi place mult iar de produs in sine nici nu mai vorbesc, este extraordinar, rezista toooaata ziua fara sa se stranga pe pleoape , culoarea ramane si ea intacta pe tot parcursul zilei. Este foarte usor de aplicat absolut perfect pentru diminetile cand te grabesti dar totusi vrei sa iesi din casa pusa cat de cat la punct. 



Rimelul de la Maybelline The Colossal Volum Express este foarte bun, la fel recumparat de nenumarate ori , pacat ca il termin :( . Cel mai mult imi place periuta lui, este... PERFECTA ! 



Ca anticearca si iluminator am folosit Erase Paste-ul de la Benefit in nuanta No.1 Fair. Imi place doarece face mai multe lucruri : acopera foarte bine nuanta albastruie a cearcanelor datorita culorii sale de piersica si in acelasi timp ilumineaza foarte bine zona ochilor. Am observat ca dupa o anumita perioada si hidrateaza pentru ca este cremos , nu usuca pielea sensibila a ochilor si acesta este un mare plus.



In materie de blush preferatul meu din ultimul timp este de la Nyx in nuanta 25  Pinched. Este o nuanta de piersica cu irizatii aurii, este superb, punct! 



Crema de zi pe care o folosesc este de la Vichy Essentielles cu trandafiri. Este pentru tenul normal spre gras. Imi place ca intra repede in piele, are o textura lejera, usoara si poti sa-ti aplici fondul de ten chiar imediat si hidrateaza bine, este perfecta pentru cele cu tenul gras. A, sa nu uit: miroase foarte bine! Pentru mine  e mereu un plus.



Nu stiu daca stiti de parfumurile de la Lidl care imita mirosul unor parfumuri celebre. Eu il am pe cel care miroase la fel ca Chanel Coco Mademoiselle. Binenteles ca nu rezista la fel de mult, dar pentru 15 lei este mai mult decat excelent. Nici la Avon nu gasesti un parfum atat de ieftin si vreau sa va zic ca rezista aproximativ la fel.

Dupa cum vedeti asa arata sticluta, are 50 ml , iar eu sunt pe terminate si cu siguranta am sa-l recumpar deoarece miroase extraordinar si daca vreti ,acolo un parfum pe care sa-l aveti pentru situatii in care nu doriti sa va consumati parful mai scump, ca sa zic asa, acesta este perfect. 

Dragele mele, acestea au fost preferatele mele pentru luna octombrie, sunt tare curioasa sa vad care sunt preferatele voastre. Sper sa aveti un noiembrie cat mai frumos si calduros posibil!


Keep it simple! 
Andreea :* 

6 comentarii:

  1. Si eu am On and On Bronze si-mi place foarte mult :). Si am avut si Colorstay, tu cu ce il aplici? Mie-mi place foarte mult pentru el si in general pt fondurile de ten cu acoperire mare, buretelul Real Tehniques, mi se pare ca arata flawless tenul cu el aplicat asa plus ca arata fffff natural. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Colorstay-ul il aplic cu pensula de la Real Tchniques, Buffing Brush si imi place mult! Eu inca nu am incercat buretelul dar mi-ar placea... Multumesc ca ai trecut pe la mine. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai poze ft ft frumoase! si eu am vrut sa imi iau colorstay dar nu mi-am gasit nuanta potrivita...pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult :* Daca iti gasesti nuanta la fd, iti recomand din suflet sa-l incerci pt ca e foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un blush de la nyx mi-ar placea si mie, iar rimelul inca nu l-am deschis si nici ca o voi face pana nu le termin pe aproape toate :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar iti recomand blus-urile de la nyx, sunt foarte bune si la un pret acceptabil. Rimelul nici eu nu zic sa-l deschizi pt ca o data ce l-ai desfacut
    se va usca mai repede. Multumesc ca ai trecut pe la mine :)

    RăspundețiȘtergere