joi, 26 septembrie 2013

Cum sa fim GATA mai repede dimineata

                Salut fetelor! Sper ca sunteti bine cu toate :)

        Astazi vreau sa impartasesc cu voi marea mea problema :( Niciodata nu pot fi punctuala, mereu intarzii, mereu... chiar si la examene intarziam, da trist, stiu...
 Daca si voi sunteti mereu in intarziere si nu reusiti sa va administrati timpul astfel incat sa reusiti sa faceti toate lucrurile de care aveti nevoie  intr-un timp rezonabil, atunci cititi mai departe deoarece voi impartasi cu voi unele" trucuri "care m-au ajutat sa fiu mai punctuala.
      Sa incep prin a va povesti ce anume m-a determinat sa nu mai am aceasta problema. Anul acesta am inceput sa lucrez pentru prima oara. Dupa cum stiti dimineata nu avem timp mai de nimic, nici nu ne putem trezi foarte devreme pentru ca avem nevoie si de somn; daca nu suntem odihnite nimic nu mai conteaza!
Asa ca, la inceput nu reuseam nici sa dorm mai mult nici sa fiu gata mai repede. Mereu eram pe fuga, transpirata, agitata, seful ma certa din cauza nepunctualitatii mele :(
Intr-o zi am zis  GATA, asa nu se mai poate , trebuie sa fac ceva! Mi-am facut un plan care a a dat rezultate foarte bune si sunt mandra de asta. Vreau sa impartasesc cu voi pentru ca stiu ca nu sunt singura cu aceasta problema. Nu veti reusi din prima, asa cum nici eu nu am reusit, dar cu timpul va veti perfectiona.
       
      In primul rand trebuie sa stabiliti timpul potrivit de care aveti nevoie pentru a iesi din casa asa aranjate si puse la punct asa cum va place :) Eu am nevoie de 1 ora, pentru unele dintre voi e mult pentru altele e putin, voi hatarati.
Primul lucru pe care il fac dimineata este sa ma spal pe fata si pe dinti,  apoi imi aplic crema de fata, cat timp crema intra in piele merg la bucatarie sa-mi iau cafeaua. Daca si voi sunteti bautoare de cafea  si nu va puteti incepe dimineata fara ea, va recomand sa o faceti  cu o seara inainte, acest lucru va v-a scuti mult timp si apoi dimineata, daca doriti incaziti-o repede la microunde. Acelasi lucru va recomand sa faceti si cu hainele si  make-up-ul. Pregatiti totul de cu seara , va asigur ca  o sa fie mult mai repede si mai putin frustrant, prin acest lucru evitati sa aratati caraghios sau ciudat prin alegerea unor piese de imbracaminte care nu se potrivesc deloc sau care nu va avantajeaza, in aceeasi categorie intra  si machiajul.
Imi aduc cafeaua in locul unde ma fardez si asa fac doua lucruri de o data, este si foarte placut...
       Dimineata nu avem timp de experimente in ceea ce priveste make-up-ul, asa ca nu va recomand sa incercati lucruri noi, ramaneti la ceea ce stiti iar simplitatea este cea mai buna prietena a voastra.

   Daca aveti si voi trucuri pentru a ne pregati cat mai repede dimineata, nu ezitati sa impartasiti si cu mine deoarece sunt foarte interesata sa-mi micsorez timpul de pregatire dimineata.  Daca doriti un tutorial cu machiajul meu de dimineata, sa-mi spuneti. Va pup!

                                                                                            Keep it simple! :*

2 comentarii:

  1. Folositor.. Eu in timp ca tin apa de gura.. in gura :D imi fac patul :)))



    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. O da, bun truc, la asta nu ma gandisem, dar e folositor!

    RăspundețiȘtergere