marți, 5 februarie 2013

Nail polish 2013

      Salut fetelor!


    Nu stiu voi dar eu vreau sa ma pregatesc de primavara si cum as putea mai bine decat prin explorarea noilor trend-uri  :d.  Am ales sa va prezint ce se va purta in urmatorul sezon in materie de unghiute.
 Am observat ca ojele cu glitter isi vor continua ascensiunea si in sezonul cald. Eram sigura ca dupa trecerea sarbatorilor de iarna  le vom pune la pastrat pentru la anul, dar nu a fost asa, oricum, nu se supara nimeni,  nu cred ca exista cineva careia sa nu-i placa sclipiciul, nu-i asa? Sau sunt doar eu?




  Culorile metalice sunt si ele o continuare a sezonului rece,acest fapt se poate datora si pentru ca sunt prea glamour ca sa le purtam doar pentru un singur sezon.  Iar eu am sa va arat alegerile mele, sper sa va placa si sa incercati si voi :)


Un trend care pe mine,personal nu prea ma atrage este cel al culorilor ,,vampy,, aproape spre negru. Nu spun ca nu mi-ar place aceste culori, dar eu consider ca sunt  potrivite mai mult sezonului rece. Primavara  cred ca fiecare ne dorim culoare si veselie, nu culori care sa ne duca cu gandul la frig :))
Desi imi plac foarte mult,nu le voi alege pentru unghiile mele in sezonul urmator.


Iar acum sa trecem la preferatele mele : pastelurile! Da, le ador, sunt foarte potrivite pentru primavara sunt  feminine si delicate, ce poate fi mai frumos in sezonul cald?!


Sper sa va fie de ajutor si sa va placa  postarea mea si sa incercati noul trend in materiea lacurilor de unghii. Va pup si va urez o seara frumoasa!

4 comentarii:

  1. arata ff bine primele 2:X.si cea roz de la opi.daca te rog,imi zici cum ma pot abona?!ca nu gasesc unde sa dau:-s.ms:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca m-ai vizitat,eu te urmaresc de mult timp si pe blog si pe youtube,esti una din preferatele mele :*
    Din pacate nici eu nu stiu cum sa-ti spun sa te abonezi :( pentru ca totul este nou pentru mine si inca nu stiu cum...dar te anunt cand o sa stiu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult manichiura sclipicioasa din a doua poza! Mie imi plac culorile inchise, insa mai mult pentru perioada asta, nu pentru primavara.

    RăspundețiȘtergere